Wat anderen zeggen over ons - WLC Trainingen

Wat anderen zeggen over ons

De persoonlijke aandacht met adviezen voor sport, voeding en motivatie laten zien dat jullie betrokken zijn bij de sporters.

Je krijgt bij WLC de motivatie om je grens te verleggen. Je kunt hier jezelf zijn, en ik voel me simpelweg thuis op de sportschool. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje en een grap en tegelijkertijd wél serieus met de training bezig zijn.

profile-pic
Roland van der Vaart
projectmanager ruimtelijke ontwikkeling

Resultaat na 8 weken: gewicht -2kg | Schouders +2,5 | Taille -3 cm | navel -2 cm | heupen -4,5 cm

De Fit Challenge duurt 8 weken en dat leek mij een periode die haalbaar was. Zeker omdat dit toevallig ook een drukke periode qua werkzaamheden had, maar ondanks een volle agenda was het wel goed te combineren.En ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

profile-pic
Lisanne Hage
Efficiency Trainer & Organizer

De leukste sportschool van de Ronde Venen!

De leukste sportschool van de Ronde Venen! De groepslessen zijn altijd gezellig, goed verzorgd en er is altijd genoeg persoonlijke aandacht van de trainers voor iedereen.

profile-pic
Fabienne de Jongh

Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport

Ik sport al ruim 4 jaar met enorm veel plezier bij Willem en Marjolein; kickboksen, paaldansen en personal training. Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport en motiveren Willem en Marjolein je om het beste uit jezelf te halen.

profile-pic
Nicky de Weille
Relatiemanager bij Stater

Het gaat hier echt om de sport!!

Sporten bij WLC is echt aan te raden als je anders wil sporten dan op een reguliere sportschool. Het gaat hier echt om de sport!! In zowel groepsverband als personal training word je optimaal begeleid door Willem, Marjolein en de andere trainers. Hierdoor raak je extra gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen!

profile-pic
Job en Angelique Bosse

Dit had ik nooit verwacht. Juist ik zei altijd “ik HAAT sporten”.

Sporten vond ik eigenlijk altijd heel erg stom! Maar toen ik ben begonnen met de kettlebell les van Willem vond ik het eigenlijk best oké en het ging steeds beter waardoor het ook leuker werd! En na een training voel je je gewoon heel voldaan!Wat ik bij WLC zo leuk vind is de kleinschaligheid! En de betrokkenheid & kennis die Willem en Marjolein hebben. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen! En met het resultaat tot nu toe.

profile-pic
Sharon van Vliet
Verkoopmedewerkster

Ik vind het lekker om met gewichten bezig te zijn en te zien dat ik steeds sterker word.

Je wordt enorm gemotiveerd en ondersteunt tijdens de trainingen niet alleen door Willem en Marjolein, maar ook doordat je met anderen tegelijk traint. Willem en Marjolein zijn goed bereikbaar via de mail en app. De oefeningen voor de mindset in de Fb groep tijdens de Fit Challenge werken en hierbij kun je steeds verder komen in de trainingen.

profile-pic
Kim van der Poel
Verpleegkundige AMC

Het zal je verbazen dat er iemand is die je wel verder kan helpen aan je klachten.

Ik liep met pijn in de onder rug met uitstraling naar de benen. Na de behandeling van Willem ben ik op dit moment soepeler en probeer ik dit in stand te houden door te blijven sporten bij WLC. Ik doe daarvoor Essentrics.

profile-pic
Dewy van Zijl
Backoffice medewerker bij Loyals

Billen: -6 cm, navel: -6 cm & taille -4 cm.

Ik heb met de Fit challenge zomer editie 2018 mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt! De small groep trainingen en het tellen van macro’s, hebben ervoor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder in mijn bikini loop. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, en met alles wat ik heb geleerd in de 8 weken.

profile-pic
Sophie Schut
Designer

Ik kon geen kniebuiging of squat maken zonder pijn.

Ik heb diverse behandelingen van een fysio gehad en de huisarts had me ontstekingsremmers voorgeschreven. Ik heb 3 behandelingen gehad. De pijn verminderde per behandeling. Momenteel ben ik mijn trainingsintensiteit weer aan het opschroeven en zit ik bijna weer op het oude niveau.

profile-pic
Danny Brugman
Area Operations Manager Sales & Kwaliteit

Het was voor mij de eerste kennismaking met krachttraining en die is zeer positief verlopen.

Ik vond de Fit Challenge erg leuk. Het was voor mij de eerste kennismaking met krachttraining en die is zeer positief verlopen. Het was tijdens de trainingen best afzien echter de resultaten waren er dan ook naar. Het heeft mijn pijn in mijn rug verholpen, ik wordt nu in het weekend 's ochtends wakker omdat ik uitgeslapen ben en niet omdat ik pijn in mijn rug heb.

profile-pic
Tessa van Saane
Marketing & Sales bij Van der Wilt Gerbera's

Nu 1 dag na de behandeling is mijn linkerknie pijnvrij!

De deskundigheid van Willem en de manier van uitleggen wat hij ging doen en waarom hij bepaalde spieren of plekken aanpakte vond ik heel prettig. Het probleem wordt aangepakt i.p.v. de pijnlijke plek en dat is te merken.

profile-pic
Martijn Schohaus
Magazijn/inkoop magazijn

Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie

Ik heb jullie aanmoedigingen, adviezen en lieve woorden als super ervaren. Heel inspirerend! Zonder jullie hulp had ik het een stuk zwaarder gehad. Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie.

profile-pic
Linda Bongaarts
Docent Nederlands bij Daaf Gelukschool

Hier is het gezellig en keihard sporten!

Bij WLC hangt er een fijne persoonlijke sfeer. Fijne groepen (niet te groot), persoonlijke sfeer, afwisselende lessen en een gevarieerd aanbod aan lessen. Ik vind grote sportscholen waar niemand elkaar kent helemaal niks. Hier is het gezellig en keihard sporten! Daarom zou ik iedereen WLC aanraden!

profile-pic
Peggy Stokkel
Docent

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure, na de behandeling van Willem was het al 80% beter.

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure en zowel bij fysiotherapie en osteopathie konden zij mij niet verder helpen. Ook rust hielp niet, ondertussen lag ik ook wakker van de pijn. Na de behandeling van Willem was het al 80% beter. Diezelfde avond heb ik meegedaan met de bootcamp. Ga naar Willem, verspeel je tijd (en geld) bij allerlei fysio’s etc.

profile-pic
Dineke Kat
Managing Director

De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen.

Ik had al een lange tijd een liesblessure. De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen. Ik kan weer pijnvrij trainen en ook in het dagelijks leven heb ik geen last meer van belemmeringen! Willem je bent een vakman met mensenkennis, dank voor je behandelingen tot nu toe!

profile-pic
M. Grijpma
Bruidsfotograaf

Ik heb nooit het gevoel dat ik word be- of veroordeeld en dat zorgt er voor dat ik me kan focussen op de training.

Het fijne is dat je bijna in een privé gym traint waar je niet hoeft te wachten op je apparaten/plekje. En iedereen is lekker aan het werk. Jullie hebben persoonlijk contact en dat is fijn. Het is ook af en toe confronterend, maar ik ben wel blij met die confrontatie af en toe. Dat kan ook omdat jullie een veilige trainomgeving hebben gecreëerd in letterlijke en figuurlijke zin. Ik heb nooit het gevoel dat ik word be- of veroordeeld en dat zorgt er voor dat ik me kan focussen op de training.

profile-pic
Pieter Westerbos
Docent