Gratis lijfsstijl week - kickboksen,circuittraining,bootcamp,paaldansen en meer...


KOM LANGS, EN ERVAAR een hele week ONZE lessen 


Om te ervaren waarom we anders en beter zijn dan de reguliere gym kan alleen maar door mee te doen.
Want pas als je iets hebt beleefd, kun je goed oordelen. Dit kan tijdens onze proefweek. Wij noemen dat een lijfstijlweek. Deze is geheel gratis en vrijblijvend.

We bespreken je doelstellingen, hoe vaak je tijd kunt vrijmaken, hoeveel discipline je hebt om je doel te bereiken en overige bijzonderheden. Op basis van deze intake worden er enkele voorkeur activiteiten ingepland. De week wordt afgesloten met een evaluatie.

De keus is aan jou of je er al aan toe bent..........Zo ja, vraag nu jouw Lijfstijlweek aan!
Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. 

Begin vandaag met het transformeren van je levensstijl in minder dan 60 minuten per dag!

Aarzel niet! word lid van onze community en verander je lijfstijl voor eens en altijd!

 
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Het gaat hier echt om de sport!!

Sporten bij WLC is echt aan te raden als je anders wil sporten dan op een reguliere sportschool. Het gaat hier echt om de sport!! In zowel groepsverband als personal training word je optimaal begeleid door Willem, Marjolein en de andere trainers. Hierdoor raak je extra gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen! Wij trainen al jaren met super veel plezier bij WLC in de lessen, kick boksen, kettlebellen, paaldansen en combatics. Heerlijk!! ​

Job en Angelique Bosse

De leukste sportschool van de Ronde Venen!

De leukste sportschool van de Ronde Venen! De groepslessen zijn altijd gezellig, goed verzorgd en er is altijd genoeg persoonlijke aandacht van de trainers voor iedereen.

Fabienne de Jongh

Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport

Ik sport al ruim 4 jaar met enorm veel plezier bij Willem en Marjolein; kickboksen, paaldansen en personal training. Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport en motiveren Willem en Marjolein je om het beste uit jezelf te halen. Nu ik een knieblessure heb, helpen zij mij (d.m.v. Mylogenics) revalideren en hebben zij een schema voor mij gemaakt om weer op mijn oude niveau te komen.

Nicky de Weille - Relatiemanager bij Stater

Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures.

Ik heb met de Fit challenge zomer editie 2018 mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt!

In het challenge pakket, zat ook 1x per week Essentrics. Ik ben helemaal fan geworden. Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures. Ik kijk echt uit naar deze les. En voor wie denkt dat dit suf gedoe is, doe dan maar eens mee!!! Je werkt je keihard in het zweet, en kunt zelfs spierpijn hebben achteraf. Ik vind het heerlijk om actief lengte te creëren in je spieren, hier word je ook nog eens leniger van. Het is een geweldige aanvulling naast krachttraining om de kans op blessures te verminderen.

Sophie Schut - Designer