Ibiza Fitness vakantie 2019 - WLC Trainingen


All-in Luxe IBIZA Fitness Vakantie 2019

In een overweldigende luxe villa, omgeven door palmbomen met een private Fitness Park & private chef zullen wij, Willem en Marjolein, je ontvangen en je aansteken met het sportvirus!

Ibiza fitness vakantie villa
Ibiza fitness vakantie dinertafel
Ibiza fitness vakantie zwembad

Wat hebben we voor je in petto?

Tijdens je verblijf op het zonovergoten eiland kun je leuke en uitdagende trainingen verwachten met de focus op kracht en conditie. Deze fitness vakantie is geschikt voor alle niveaus of je nu een newbie bent met gewichten, of veel ervaring hebt in het squat rack, je zult merken dat de workouts een geweldige leerervaring zijn als het gaat om het perfectioneren van je techniek.

Deze week zal, net zoals vorig jaar, vooral om de “feel good” factor draaien.

Ons doel is om je een fantastische leerervaring te bieden, met veel nuttige meeneem-tips om je eigen training en vertrouwen in de sportschool te verbeteren, en om te leren hoe fitness een levensstijl kan zijn!

En het eten?

Je wordt compleet in de watten gelegd door onze private chef Joe en zijn vrouw Bex. Hij bereidt heerlijke, gezonde maaltijden zoals je het nog nooit gegeten hebt. Met elke wens wordt rekening gehouden, niets is hun te gek. 

Al dit lekkers wordt geserveerd op een grote tafel (met uitzicht op het riante zwembad!) waar wij met elkaar gezellig aanschuiven om de dag te starten of af te sluiten.

Naast goed trainen en lekker eten op een prachtige plek wordt het natuurlijk super gezellig. Goede gesprekken, lachen om onzin, it s all included!

Lees ons reisverslag van onze vakantie van 2018 op ons blog!

"We zijn blij om onze passie voor fitness, onze ervaring en kennis met je te delen, en bezorgen je een geweldige fitnessweek in een prachtige omgeving!"

Ibiza-fitness-vakantie-wlctrainingen-slaapkamer (2)
Ibiza-fitness-vakantie-wlctrainingen-zwembad-palm

5 dagen compleet verzorgd, genieten en verwend worden op een 5 sterren locatie. Early bird prijs: € 1525,- (geldig t/m 31 december 2018)

INCLUSIEF:
  • Vluchten + transfers
  • Ontbijt, lunch, snacks en diner - heerlijk gezond eten gemaakt voor jou door onze eigen chefkok
  • Alle maaltijden kunnen worden afgestemd op dieetwensen en/of allergieën
  • Water, thee en koffie
  • alle trainingen en activiteiten
  • Feestelijk afscheidsdiner op een leuke en bijzondere locatie
EXCLUSIEF:
  •  Reis- en annuleringsverzekering
  • uitgaven persoonlijke aard
  • eventuele behandelingen zoals massages of gezichtsbehandelingen 
  • Alcoholische versnaperingen tijdens het verblijf en/of diner
Betalingsopties:
De betaling verloopt via bankoverschrijving. Vul het formulier hieronder in en verstuur deze. Wij nemen dan contact met je op om alles in orde te maken. 

Deelname aan deze Fitness Vakantie is gegarandeerd nadat WLC Trainingen de betaling of de aanbetaling (25%) van het gehele bedrag heeft ontvangen. Indien je ervoor kiest om een aanbetaling te doen, dan worden de facturen (afnhankelijk van de termijnen) voor het resterende bedrag vermeerderd met extra administratiekosten (à € 3,50).

Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over deelname aan deze bijzondere vakantie.

Let op! Bij onze reis geldt een minimum aantal deelnemers van 10.  Wanneer het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt eind januari 2019, behoudt WLC Traininigen het recht deze reis te annuleren. 

Besloten Facebook-groep
Wanneer je je aan hebt gemeld voor deze reis, nodigen we je uit voor de besloten Facebook-groep. Hierop kun je contact opnemen met andere deelnemers als je bijvoorbeeld een kamergenoot zoekt of taxi wil delen. Verder is de groep bedoeld voor Ibiza-tips en het vergroten van de voorpret. Ga je mee ? 

Laat je gegevens hier achter, dan nemen we contact met je op. We kunnen dan nog jouw vragen beantwoorden en direct alles in orde maken.