Groepslessen - WLC Trainingen

Jij vindt hier dé manier om de beste versie van jezelf te worden.

Je bent op zoek naar een goede balans tussen sporten, lekker leven en een gezond en aantrekkelijk lichaam. Maar alles wat je hebt geprobeerd heeft daar niet bij geholpen.

 

Bij WLC gaat dat je wél lukken. Door onze kleine groepslessen, individuele aandacht én onze expertise sta jij binnen no-time weer zelfverzekerd voor de spiegel.

JIJ VINDT HIER DÉ MANIER OM DE BESTE
VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN.

Je bent op zoek naar een goede balans tussen sporten, lekker leven en een gezond en aantrekkelijk lichaam. Maar alles wat je hebt geprobeerd heeft daar niet bij geholpen.

 Bij WLC gaat dat je wél lukken. Door onze kleine groepslessen, individuele aandacht én onze expertise sta jij binnen no-time weer zelfverzekerd voor de spiegel.

Wat wij als beste doen

KICKBOKSEN SENIOREN

(vanaf 16 jaar - gemengde les)
Een allround workout en vechttechnieken leren tegelijk!


ZAKTRAINING 

Energieke kickbokstraining maar dan zonder direct fysiek contact. Ideaal als je lekker wilt kickboksen, maar geen zin hebt in oefeningen op elkaar.

KICKBOKSEN JEUGD

Een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining voor kinderen van  7 t/m 16 jaar. Voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van hand/ oog coördinatie en conditie.
PAALDANSEN

Behalve heel leuk is, is paaldansen ook een geweldige work-out voor je lichaam. Je bent constant aan het stoeien met de zwaartekracht en daardoor ontwikkel je op een leuke manier kracht, flexibiliteit en souplesse.


ESSENTRICS

Deze full body workout zet alle spierketens aan het werk, geeft je kracht en maakt de spieren los terwijl de spanning in je spieren afneemt. Dit programma maakt los wat strak is, versterkt wat zwak is en verstevigt wat slap is.

KETTLEBELL TRAINING

Kettlebell training is dé trainingsmethode om snel in shape te komen. Je boekt snel resultaat op het gebied van afslanken, vetverbranding, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa. 


Onze lessen zijn kleinschalig, specialistisch en doelgericht voor het optimale resultaat

Word vandaag nog een WLC'er 

Activeer vandaag je abonnement en kom de hele maand alle lessen proberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld gewoon terug. Waar wacht je nog op?!  

Onze lessen zijn kleinschalig, specialistisch en doelgericht voor het optimale resultaat

Leer nieuwe skills


Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat! 

Willem & Marjolein = WLC Trainingen

Je wordt gezien


WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven. Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat. 

Begin vandaag nog

Brons

30,00

/maand

  • 1 x per week deelname aan groepslessen
  • 6,90 euro per keer
  • Maandelijks opzegbaar
Goud

40,00

/maand

  • 3 x per week deelname aan groepslessen
  • 3,07 euro per keer
  • Maandelijks opzegbaar


Begin vandaag nog

100% GELD TERUG GARANTIE 


WLC Trainingen biedt nieuwe leden een niet goed, geld terug garantie. We begrijpen dat het lastig is om een beslissing te nemen op basis van maar  1 proefles. Maar dat gaat een stuk makkelijker na een maand. Sluit daarom je abonnement af en kom de lessen bij ons ervaren.

Ben je niet tevreden na de 1e maand, dan krijg je je geld terug. No questions asked. 

Blije WLC'ers 

profile-pic
Job en Angelique Bosse
profile-pic
Fabienne de Jongh
profile-pic
Nicky de Weille Relatiemanager bij Stater
profile-pic
Sophie Schut Designer

Het gaat hier echt om de sport!!

Sporten bij WLC is echt aan te raden als je anders wil sporten dan op een reguliere sportschool. Het gaat hier echt om de sport!! In zowel groepsverband als personal training word je optimaal begeleid door Willem, Marjolein en de andere trainers. Hierdoor raak je extra gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen! Wij trainen al jaren met super veel plezier bij WLC in de lessen, kick boksen, kettlebellen, paaldansen en combatics. Heerlijk!! ​

De leukste sportschool van de Ronde Venen!

De leukste sportschool van de Ronde Venen! De groepslessen zijn altijd gezellig, goed verzorgd en er is altijd genoeg persoonlijke aandacht van de trainers voor iedereen.

Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport

Ik sport al ruim 4 jaar met enorm veel plezier bij Willem en Marjolein; kickboksen, paaldansen en personal training. Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport en motiveren Willem en Marjolein je om het beste uit jezelf te halen. Nu ik een knieblessure heb, helpen zij mij (d.m.v. Mylogenics) revalideren en hebben zij een schema voor mij gemaakt om weer op mijn oude niveau te komen.

Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures.

Ik heb met de Fit challenge zomer editie 2018 mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt!

In het challenge pakket, zat ook 1x per week Essentrics. Ik ben helemaal fan geworden. Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures. Ik kijk echt uit naar deze les. En voor wie denkt dat dit suf gedoe is, doe dan maar eens mee!!! Je werkt je keihard in het zweet, en kunt zelfs spierpijn hebben achteraf. Ik vind het heerlijk om actief lengte te creëren in je spieren, hier word je ook nog eens leniger van. Het is een geweldige aanvulling naast krachttraining om de kans op blessures te verminderen.

LEES MEER REVIEWS OP FACEBOOK!

Like what you see? Begin vandaag dan nog te werken aan de beste versie van jezelf!