Groepslessen - kickboksen,circuittraining,bootcamp,paaldansen en meer...

In no-time weer zelfverzekerd en blij!


Je bent op zoek naar een goede balans tussen sporten, lekker leven en een gezond en aantrekkelijk lichaam. Maar alles wat je hebt geprobeerd heeft daar niet bij geholpen.

Bij WLC gaat dat je wél lukken. Door onze kleine en vooral leuke groepslessen, individuele aandacht én onze expertise sta jij in no-time weer zelfverzekerd voor de spiegel.

EEN FITTE LEVENSSTIJL

WERK AAN EEN GEZONDE EN FITTE JIJ!

Leer nieuwe skills


Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Je wordt gezien

Je hoeft je niet steeds voor te stellen aan de trainer


WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven. Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat.

GELOOF ONS NIET,
MAAR LEES ZELF WAT ONZE KLANTEN VAN ONS VINDEN !

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Het gaat hier echt om de sport!!

Sporten bij WLC is echt aan te raden als je anders wil sporten dan op een reguliere sportschool. Het gaat hier echt om de sport!! In zowel groepsverband als personal training word je optimaal begeleid door Willem, Marjolein en de andere trainers. Hierdoor raak je extra gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen! Wij trainen al jaren met super veel plezier bij WLC in de lessen, kick boksen, kettlebellen, paaldansen en combatics. Heerlijk!! ​

Job en Angelique Bosse

De leukste sportschool van de Ronde Venen!

De leukste sportschool van de Ronde Venen! De groepslessen zijn altijd gezellig, goed verzorgd en er is altijd genoeg persoonlijke aandacht van de trainers voor iedereen.

Fabienne de Jongh

Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport

Ik sport al ruim 4 jaar met enorm veel plezier bij Willem en Marjolein; kickboksen, paaldansen en personal training. Naast een super gezellige sfeer, is iedereen serieus bezig met sport en motiveren Willem en Marjolein je om het beste uit jezelf te halen. Nu ik een knieblessure heb, helpen zij mij (d.m.v. Mylogenics) revalideren en hebben zij een schema voor mij gemaakt om weer op mijn oude niveau te komen.

Nicky de Weille - Relatiemanager bij Stater

Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures.

Ik heb met de Fit challenge zomer editie 2018 mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt!

In het challenge pakket, zat ook 1x per week Essentrics. Ik ben helemaal fan geworden. Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures. Ik kijk echt uit naar deze les. En voor wie denkt dat dit suf gedoe is, doe dan maar eens mee!!! Je werkt je keihard in het zweet, en kunt zelfs spierpijn hebben achteraf. Ik vind het heerlijk om actief lengte te creëren in je spieren, hier word je ook nog eens leniger van. Het is een geweldige aanvulling naast krachttraining om de kans op blessures te verminderen.

Sophie Schut - Designer


KOM LANGS, EN ERVAAR zelf ONZE lessen 


Via deze website en onze sociale kanalen geven we je een goede indruk van onze sportschool. Maar om te ervaren waarom we anders en beter zijn dan de reguliere budget gym, dat kan alleen maar door mee te doen.

Ervaar waarom wij zo'n hechte club WLC'ers hebben die jaren bij ons blijven sporten. Maar ook waarom je bij ons wél resultaat boekt en bij de anderen sportscholen niet.

De keus is aan jou of je er al aan toe bent..........Zo ja, vraag dan nu jouw proefles aan!

Begin vandaag met het transformeren van je levensstijl in minder dan 60 minuten per dag!

Aarzel niet! word lid van onze community en verander je lijfstijl voor eens en altijd!