Fit Challenge; Ik voel mij veel fitter en minder onzeker over mijn lichaam. WLC Trainingen

Fit Challenge; Ik voel mij veel fitter en minder onzeker over mijn lichaam.

By Marjolein - WLC Trainingen | Fitchallenge

feb 28

Vandaag zetten we Linda in het zonnetje! 

Zij heeft met onze Fit Challenge meegedaan. Wij kunnen zelf wel vertellen hoe zij het gedaan heeft, maar het is veel leuker om dit door haarzelf te laten vertellen.

Linda's resultaten in 1o weken waren super!
- 2 kg
- 3,5 cm bij haar navel
- 4 cm rondom haar heupen

Linda trainde 2x per week en deed mee aan circuit-, bootcamp-, en kettlebelltraining.

Fit Challenge WLC Trainingen Mijdrecht afvallen sporten kettlebell bootcamp kickoboksen
Ik dacht dat ik al best een gezonde levensstijl had voor ik meedeed met de Fit Challenge, vooral qua voeding (veel groente/fruit). Door onze verbouwing is het sporten een beetje op de achtergrond gekomen, waardoor mijn energie niveau vrij laag was voor extra dingen.

Jullie hebben voor mij de puntjes op de i gezet. En dan voornamelijk hoe je er op een soepele manier mee om kunt gaan. Zodat je juist kunt genieten van lekker eten, zonder dat je je daar schuldig over voelt. Verder heb ik ook ontdekt dat je mind enorm veel doet tijdens het sporten!
Ik voel mij veel fitter en minder onzeker over mijn lichaam. Ik heb ervaren dat je, ook al kost het ook energie, je er nog meer energie voor terug krijgt. Ik merk dat mijn kleding veel beter zit, en dat ik mijzelf steeds vaker durf te laten zien.

Ik vond de workshops heel interessant. De ‘klim naar de top’ vond ik het leukste, omdat ik toen echt heb ervaren wat je hoofd met je doet als je er even doorheen zit. En ik heb ervaren dat het echt genieten is om lekker te sporten met de zon op je gezicht!
Fit Challenge WLC Trainingen Mijdrecht training kettlebell afvallen sporten

Waarom ik bij WLC Trainingen train?

Het grootste verschil is wel dat jullie veel kleinschaliger zijn. Waardoor het contact met jullie en de andere sporters veel meer aanwezig is. En je daardoor het gevoel krijgt dat je er niet helemaal alleen voor staat. In een grotere sportschool ben je meer op jezelf aan gewezen.

Maar ook jullie coaching en begeleiding is anders dan de gemiddelde sportschool. Jullie positiviteit als ik er even doorheen zat. Net die spiegel op de juiste manier voorhouden, zodat ik door jullie tips zelf kon zien dat ik eigenlijk al op de goede weg zat

Wat ik anderen kan zeggen die overwegen de Fit Challenge te gaan doen?

Go for it! Het is echt niet altijd leuk, en je gaat jezelf tegenkomen. Maar je leert ook positiever naar jezelf, eten en sport te kijken. Waardoor je echt beter in je vel gaat zitten! Bedankt dat ik mee mocht doen!

Wil jij je ook weer geweldig voelen?

Klik op de knop en je wordt naar de pagina geleid met alle informatie over deze succesvolle challenge.