Fitness als levensstijl - WLC Trainingen

EEN FITTE LEVENSSTIJL

ben je klaar voor de volgende stap?

Personal (group) Training

Kom in de beste shape van je leven


Je bent er klaar voor om nu definitief korte metten te maken met je ongelukkige gevoel over je lichaam. Geen gestuntel meer met shake diëten, wel of geen koolhydraten en dat eindeloze jojo effect. Ook geen geklungel meer in de fitness (en eigenlijk niet weten wat je moet doen) en dan maar meedoen met de spinning-, of aerobic lessen omdat je je daar kunt verschuilen tussen de rest van de mensen. 

Het kan écht anders!

Je bent al gemotiveerd om het roer om te gooien, anders zat je niet op onze pagina.


Onze ervaring leert dat het vaak moeilijk is om resultaat zelf te bereiken, vast weten te houden of om het resultaat te vergroten. Want oude patronen en overtuigingen zijn hardnekkig. En het heeft tijd en training nodig om nieuwe krachtige patronen te ontwikkelen om een blijvende transformatie te realiseren.

Geef ons jouw volle toewijding en wij helpen je er te komen!


Van overgewicht naar "back in shape!" Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, dat weten we. Maar we kunnen je ook vertellen hoe! 

Fitness hoeft namelijk niet vervelend en saai te zijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Het hoeft niet pijnlijk te zijn (nouja misschien een beetje...) en het hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn.

Fitness is, voor ons, meer dan alleen meten, wegen, kijken hoe sterk je bent en hoe sexy je eruit ziet. Het gaat erom hoe je je voelt.plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak in.

Je hebt waarschijnlijk nog een aantal vragen, en wij vinden dat we die het beste persoonlijk met je door kunnen nemen. Dan kunnen we elkaar meteen leren kennen en direct de sportschool bekijken. Je zit nergens aan vast. Maar kletsen met een kop thee of koffie is altijd leuker dan per mail. 

Als je echt serieus bent om de beste versie van jezelf te willen worden, dan is dit de meest logische stap is om te nemen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie

Ik heb jullie aanmoedigingen, adviezen en lieve woorden als super ervaren. Heel inspirerend! Zonder jullie hulp had ik het een stuk zwaarder gehad. Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie. Ik voel mij zelfs zo prettig bij jullie dat ik progressie foto's naar jullie stuur. Jullie zijn toppers!!

Linda Bongaarts - Docent Nederlands bij Daaf Gelukschool

Resultaat na 8 weken: gewicht -2kg | Schouders +2,5 | Taille -3 cm | navel -2 cm | heupen -4,5 cm

Sinds 2016 sport ik al bij WLC Trainingen. Nu werd ik geattendeerd door Willem op de Fit Challenge die in april van start zou gaan. En heel eerlijk; ik dacht direct dat dat niets voor mij zou zijn.

Ik heb geen gewichtsproblemen en ben redelijk fit en sterk door de trainingen die ik al bij WLC volgde. Toch heb ik besloten me wél aan te melden, en het maar gewoon een keer te proberen.

De Fit Challenge duurt 8 weken en dat leek mij een periode die haalbaar was. Zeker omdat dit toevallig ook een drukke periode qua werkzaamheden had, maar ondanks een volle agenda was het wel goed te combineren.

Na een aantal dagen had ik mijn draai met het sporten en het voedingsschema gevonden. Nog niet perfect, maar door de 2-wekelijkse check-in en de mogelijkheid om vragen te stellen hierover tijdens het sporten, was ik redelijk snel op dreef. Er is gedurende de gehele periode goede begeleiding door Marjolein en Willem, waardoor je blijft volhouden. Uiteraard was het best pittig soms, dagen die je wat minder makkelijk je voedingsschema kunt naleven bijvoorbeeld. Maar door een positieve mindset en de goede resultaten bij de 2-wekelijkse controle, bleef ik toch doorzetten. En ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Daarnaast ben ik veel meer bewust geworden van mijn voedingspatronen. Waar ik altijd dacht gezond te eten, bleek dat ik bijvoorbeeld veel te weinig at. Het is dan ook een heel leerzame periode geweest. Door gedurende deze 8 weken bewust met voeding bezig te zijn, is ‘anders eten’ ook meer een onderdeel van mijn levensstijl geworden. Zelfs nu, een paar weken na de Fit Challenge houd ik mij nog altijd aan de richtlijnen die mij voorgeschreven waren. En, omdat het vooral ook leuk moet blijven, heb ik nog altijd mijn ‘guilty pleasures’. Alleen kan ik deze nu beter compenseren zodat de effecten minder zichtbaar zijn.

Lisanne Hage - Efficiency Trainer & Organizer

De adviezen en begeleiding geven mij net dat stukje meer om verder te komen. Niet alleen met de sport, vooral ook met voeding en motivatie.

Ik begon weer te sporten in 2017 door een Fit Challenge bij Willem en Marjolein te volgen. Nooit gedacht dat ik krachttraining zo leuk zou gaan vinden! Willem en Marjolein helpen je uitstekend bij het verleggen van je grenzen. Natuurlijk bepaal je zelf je doel, en sta je daarvoor aan de lat. De adviezen en begeleiding geven mij net dat stukje meer om verder te komen. Niet alleen met de sport, vooral ook met voeding en motivatie.

Inmiddels ben ik ook fanatiek met combatics/kickboksen bezig. Heerlijk om energie op te doen, en natuurlijk kwijt te raken. De les is conditioneel zwaar. De trainers zorgen er ook bij deze lessen voor dat je net even verder gaat dan je gedacht had te kunnen. En is het wel gezellig en leuk? Ja, zeker wel, maar wel serieus met de sport bezig zijn!

Roland van der Vaart - projectmanager ruimtelijke ontwikkeling
basis


Fit Lifestyle Basis is zeer geschikt indien je door middel van de juiste voedingsaanpassing aangevuld met 1x per week persoonlijke begeleiding jouw resultaten wilt optimaliseren.

113,00

/maand

  • 1 x per week small group training
  • Trainingsschema op maat 
  • Maandelijks check in moment
  • Maandelijks opzegbaar