Blessure - WLC Trainingen

Blessure


Alles al geprobeerd, en nog steeds niet klachtenvrij? 

Wat wij doen is Mylogenics


Een mega krachtige methode als het gaat om het verhelpen van klachten. Via deze methode sporen wij heel snel zwakke schakels op binnen het lichaam, en vinden wij de oorzaak van de klacht. Die kunnen wij direct behandelen en voel je vrijwel direct verbetering of verlichting.

Omdat Mylogenics zo effectief is duurt het behandeltraject relatief kort. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 40 en 60 minuten. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn tussen de 2 à 5 behandelingen noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat je je klachtenvrij, pijnvrij en fit blijft voelen leren we je zeer effectieve oefeningen om deze klachten in de toekomst te voorkomen.

Wat kost een Mylogenics behandeling en kan ik deze kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?
De kosten per behandeling bij WLC Trainingen zijn 50 euro en deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure, na de behandeling van Willem was het al 80% beter.

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure en zowel bij fysiotherapie en osteopathie konden zij mij niet verder helpen. Ook rust hielp niet, ondertussen lag ik ook wakker van de pijn.

Na de behandeling van Willem was het al 80% beter. Diezelfde avond heb ik meegedaan met de bootcamp en de volgende dag voorzichtig met de kettlebell training begonnen, laatste kwartier van de les heb ik zelfs mijn oude gewicht gepakt! Volgende ochtend spierpijn, maar geen pijn meer in mijn lies en onderrug!

Willem weet wat hij doet en weet zoveel hoe het lichaam in elkaar steekt, daardoor pakt hij gelijk de oorzaak aan. Dit al bij de eerste behandeling en gelijk resultaat. Heel bijzonder. Prettig is ook de combi bij jullie sporten, tijdens de training wordt er opgelet of je je houding goed hebt om de blessure die je had te voorkomen

Ga naar Willem, verspeel je tijd (en geld) bij allerlei fysio’s etc.

profile-pic
Dineke Kat Managing Director

De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen.

Ik had al een lange tijd een liesblessure. De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen. Ik kan weer pijnvrij trainen en ook in het dagelijks leven heb ik geen last meer van belemmeringen!

Ik zou Willem direct aanbevelen door mijn eigen goede ervaring. Willem vertelt je precies wat hij doet en wat het doel is van de handeling. Ik zal er bij vertellen dat dit soort behandelingen niet voor “doetjes” is, het is echt tanden op mekaar want verwacht geen poezelige sportmassage. Het is een goed half uur doorbijten maar dan heb je ook echt resultaat.

Willem je bent een vakman met mensenkennis, dank voor je behandelingen tot nu toe!

profile-pic
M. Grijpma Bruidsfotograaf

Ik kon geen kniebuiging of squat maken zonder pijn. Momenteel ben ik mijn trainingsintensiteit weer aan het opschroeven en zit ik bijna weer op het oude niveau.

Ik liep al geruime tijd (5 maanden) met pijnlijke knieën. Ik kon geen kniebuiging of squat maken zonder pijn. Ik heb diverse behandelingen van een fysio gehad en de huisarts had me ontstekingsremmers voorgeschreven. Jumpers knee was het oordeel.

Ik heb 3 behandelingen gehad. De pijn verminderde per behandeling. Momenteel ben ik mijn trainingsintensiteit weer aan het opschroeven en zit ik bijna weer op het oude niveau. Tijdens de behandeling maakt Willem een gedegen analyse, en ik merkte direct resultaat na iedere behandeling. Tevens concrete opdrachten voor thuis meegekregen die mits je ze ook echt uitvoert echt resultaat met zich meebrengen.

Wil je een integrale aanpak die geënt is op resultaat i.p.v. winstgevendheid dan is WLC echt een plek waar je dit zal vinden.

profile-pic
Danny Brugman Area Operations Manager Sales & Kwaliteit

WIL JE NU EINDELIJK EENS PIJNVRIJ ZIJN?

Blijf niet langer met je blessures of pijnklachten rondlopen. 

Neem contact met ons op dan kunnen we bespreken wat we voor je kunnen betekenen