Blessure - WLC Trainingen

Blessure


Alles al geprobeerd, en nog steeds niet klachtenvrij? 

Wat wij doen is Mylogenics


Een mega krachtige methode als het gaat om het verhelpen van klachten. Via deze methode sporen wij heel snel zwakke schakels op binnen het lichaam, en vinden wij de oorzaak van de klacht. Die kunnen wij direct behandelen en voel je vrijwel direct verbetering of verlichting.

Omdat Mylogenics zo effectief is duurt het behandeltraject relatief kort. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 40 en 60 minuten. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn tussen de 2 à 5 behandelingen noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat je je klachtenvrij, pijnvrij en fit blijft voelen leren we je zeer effectieve oefeningen om deze klachten in de toekomst te voorkomen.

Wat kost een Mylogenics behandeling en kan ik deze kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?
De kosten per behandeling bij WLC Trainingen zijn 50 euro en deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Nu, 2 dagen later, heb ik geen last meer van tintelingen.

Ik had al 1,5 jaar last van tintelende vingers van mijn linker hand. Linker arm “sliep” snel en de kracht was minder. ook mijn Schouder(s) en nek waren erg stijf.

Nu, 2 dagen later, heb ik geen last meer van tintelingen. Slaapt mijn arm niet meer en is mijn nek niet meer stijf.

Willem legt duidelijk uit wat hij vermoedt, wat hij gaat doen en geeft een advies mee wat je qua training weer kan gaan doen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Eindelijk dat irritante tintelen weg!

profile-pic
Job Eindhoven Accountmanager

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure, na de behandeling van Willem was het al 80% beter.

Ik had al ruim 4 maanden een liesblessure en zowel bij fysiotherapie en osteopathie konden zij mij niet verder helpen. Ook rust hielp niet, ondertussen lag ik ook wakker van de pijn.

Na de behandeling van Willem was het al 80% beter. Diezelfde avond heb ik meegedaan met de bootcamp en de volgende dag voorzichtig met de kettlebell training begonnen, laatste kwartier van de les heb ik zelfs mijn oude gewicht gepakt! Volgende ochtend spierpijn, maar geen pijn meer in mijn lies en onderrug!

Willem weet wat hij doet en weet zoveel hoe het lichaam in elkaar steekt, daardoor pakt hij gelijk de oorzaak aan. Dit al bij de eerste behandeling en gelijk resultaat. Heel bijzonder. Prettig is ook de combi bij jullie sporten, tijdens de training wordt er opgelet of je je houding goed hebt om de blessure die je had te voorkomen

Ga naar Willem, verspeel je tijd (en geld) bij allerlei fysio’s etc.

profile-pic
Dineke Kat Managing Director

Nu 1 dag na de behandeling is mijn linkerknie pijnvrij!

Ik had pijnklachten in mijn rechteronderbeen en in mijn pees onder mijn linkerknie.

De deskundigheid van Willem en de manier van uitleggen wat hij ging doen en waarom hij bepaalde spieren of plekken aanpakte vond ik heel prettig. Het probleem wordt aangepakt i.p.v. de pijnlijke plek en dat is te merken. Nu 1 dag na de behandeling is mijn rechteronderbeen wat gevoelig maar tot nu toe nog geen pijn. En mijn linkerknie is pijnvrij.

Ik zou ze zeker anderen aanraden naar jullie te gaan. Van mij krijgen jullie een dikke 10!

profile-pic
Martijn Schohaus Magazijn/inkoop magazijn

Het zal je verbazen dat er iemand is die je wel verder kan helpen aan je klachten.

Ik liep met pijn in de onder rug met uitstraling naar de benen. Na de behandeling van Willem ben ik op dit moment soepeler en probeer ik dit in stand te houden door te blijven sporten bij WLC. Ik doe daarvoor Essentrics.

Ik vond het het fijn dat Willem de tijd nam om te kijken waar het zat! en niet zomaar wat deed.

Probeer het! Het zal je verbazen dat er iemand is die je wel verder kan helpen aan je klachten.

profile-pic
Dewy van Zijl Backoffice medewerker bij Loyals

Ik kon geen kniebuiging of squat maken zonder pijn. Momenteel ben ik mijn trainingsintensiteit weer aan het opschroeven en zit ik bijna weer op het oude niveau.

Ik liep al geruime tijd (5 maanden) met pijnlijke knieën. Ik kon geen kniebuiging of squat maken zonder pijn. Ik heb diverse behandelingen van een fysio gehad en de huisarts had me ontstekingsremmers voorgeschreven. Jumpers knee was het oordeel.

Ik heb 3 behandelingen gehad. De pijn verminderde per behandeling. Momenteel ben ik mijn trainingsintensiteit weer aan het opschroeven en zit ik bijna weer op het oude niveau. Tijdens de behandeling maakt Willem een gedegen analyse, en ik merkte direct resultaat na iedere behandeling. Tevens concrete opdrachten voor thuis meegekregen die mits je ze ook echt uitvoert echt resultaat met zich meebrengen.

Wil je een integrale aanpak die geënt is op resultaat i.p.v. winstgevendheid dan is WLC echt een plek waar je dit zal vinden.

profile-pic
Danny Brugman Area Operations Manager Sales & Kwaliteit

De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen.

Ik had al een lange tijd een liesblessure. De liespijn en daarmee ook de pijn in mijn knie is na 3 behandelingen verdwenen. Ik kan weer pijnvrij trainen en ook in het dagelijks leven heb ik geen last meer van belemmeringen!

Ik zou Willem direct aanbevelen door mijn eigen goede ervaring. Willem vertelt je precies wat hij doet en wat het doel is van de handeling. Ik zal er bij vertellen dat dit soort behandelingen niet voor “doetjes” is, het is echt tanden op mekaar want verwacht geen poezelige sportmassage. Het is een goed half uur doorbijten maar dan heb je ook echt resultaat.

Willem je bent een vakman met mensenkennis, dank voor je behandelingen tot nu toe!

profile-pic
M. Grijpma Bruidsfotograaf

WIL JE NU EINDELIJK EENS PIJNVRIJ ZIJN?

Blijf niet langer met je blessures of pijnklachten rondlopen. 

Neem contact met ons op dan kunnen we bespreken wat we voor je kunnen betekenen