In 56 dagen weer “back in shape”?

Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, dat weten we.  

Maar met onze bekende en succesvolle formule van ons Back in Shape programma  gaat jou dat ook lukken!

Staat jouw doelstelling hierbij?
Dan zit je bij ons goed!

STERKER WORDEN

 • Deskundige begeleiding
 • Leuk & uitdagend
 • Meer energie

AFVALLEN

 • Verlies overtollige kilo's 
 • Beter in je vel zitten
 • Zichtbaar resultaat

CONDITIE OPBOUWEN

 • Afwisselende lessen
 • Snel resultaat
 • Meer energie

Wat houdt het "Back in Shape" programma in?

Kettlebell training WLC Trainingen back in shape programma groepslessen

- Je wordt INTENSIEF begeleid bij het behalen van jouw doelen
- Je gaat AFVALLEN met gezond eten
- Je krijgt meer KENNIS over voeding en gedrag 
- Je krijgt ENERGIE, zin en fut om weer van alles te gaan doen
- Je conditie, ALGEHELE FITHEID en kracht groeit per training

Je eigen voedingsplan

Support via ons portaal & de besloten Facebookgroep

Leuke en uitdagende groepslessen

Het creëren van een
krachtige mindset.

Geef ons 56 dagen jouw volle toewijding en wij helpen je er te komen!

Gedurende deze 8 weken doe je mee met onze leuke en uitdagende groepslessen. Je kunt kiezen uit lessen zoals kickboksen (conditietraining), kettlebell,- en circuittraining maar ook het heerlijke rek en strek programma Essentrics.

Elke week behandelen we een onderwerp zoals stress, slaap, voeding en gedrag. Om jou zoveel mogelijk te leren zodat een terugval minimaal wordt en je geheel zelfstandig je eigen koers kunt varen en ook bepalen. 

Geloof ons niet, maar lees en zie zelf wat anderen voor resultaten hebben behaald!

(BACK) IN SHAPE PROGRAMMA
- IN 8 WEKEN HET ROER OM! -

Je betaalt het programma direct in 1 keer.
Hierna is alles voor jou geregeld.

289.00

/eenmalig

 • check
  8 weken programma
 • Start - en eindbijeenkomst (7 sept. en 2 nov.)
 • 16 groepslessen
 • 2 x per week sporten (meedoen met onze leuke groepslessen!)  
 • 4 extra exclusieve workouts met alleen de challengers (zaterdagochtend)
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Deelname aan verschillende opdrachten, presentaties / workshops
 • check
  Support en ondersteuning via ons portaal (PRO lidmaatschap) en besloten Facebook groep
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Dit had ik nooit verwacht. Juist ik zei altijd “ik HAAT sporten”.

7 jaar geleden ben ik 26 kilo afgevallen. En daardoor was ik mij al redelijk bewust van wat ik wel en niet kon eten, dacht ik. Alleen was ik mij er zeker niet van bewust hoeveel calorieën overal in zaten, en dat ik meer eiwitten moest eten bijvoorbeeld. Ik at wekelijks pizza, teveel pasta en wel meer ongezonde dingen. Ik nam gemakkelijk iets lekkers na mijn eten en nam daardoor teveel calorieën per dag.

Sporten vond ik eigenlijk altijd heel erg stom! Maar toen ik ben begonnen met de kettlebell les van Willem vond ik het eigenlijk best oké en het ging steeds beter waardoor het ook leuker werd! En na een training voel je je gewoon heel voldaan! Dus daarom dacht ik, ik neem de stap om de Fit Challenge te doen!

Nu ben ik gaan kracht trainen, wat nieuw voor mij was. Ik vind het heel leuk dat je zoveel voldoening voelt na het trainen. Had ik nooit verwacht. Juist ik zei altijd “ik HAAT sporten”.

Door de coaching van Willem en Marjolein let ik veel bewuster op mijn voeding en maak ik gebruik van de food app. Hiermee kan ik duidelijk zien wat ik per dag eet en hoeveel calorieën een bepaald product bevat. Ik volg geen dieet, ik leer betere keuzes te maken. En chocolade hoort hier soms ook bij.

Ik heb spijt dat ik 7 jaar geleden niet ben begonnen met sporten tijdens mijn afvalrace. Het geeft je een goed gevoel dat je met jezelf bezig bent en even niet met anderen (werk, gezin noem maar op) daarvan krijg je energie. Ik voel me heel goed en fit. Ik ben blij als ik in de spiegel kijk omdat ik zo goed het resultaat zie en dat pas na 4,5 week. Ik ben al 3.5 kilo lichter en 6 cm rondom mijn navel kwijt.

Wat ik bij WLC zo leuk vind is de kleinschaligheid! En de betrokkenheid & kennis die Willem en Marjolein hebben. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen! En met het resultaat tot nu toe. Super nieuwsgierig ook hoe het verder gaat! En ook wil ik zeggen: als ik, als echte niet sporter het kan en leuk kan vinden dan kan iedereen het!

Sharon van Vliet - Verkoopmedewerkster

De adviezen en begeleiding geven mij net dat stukje meer om verder te komen. Niet alleen met de sport, vooral ook met voeding en motivatie.

Ik begon weer te sporten in 2017 door een Fit Challenge bij Willem en Marjolein te volgen. Nooit gedacht dat ik krachttraining zo leuk zou gaan vinden! Willem en Marjolein helpen je uitstekend bij het verleggen van je grenzen. Natuurlijk bepaal je zelf je doel, en sta je daarvoor aan de lat. De adviezen en begeleiding geven mij net dat stukje meer om verder te komen. Niet alleen met de sport, vooral ook met voeding en motivatie.

Inmiddels ben ik ook fanatiek met combatics/kickboksen bezig. Heerlijk om energie op te doen, en natuurlijk kwijt te raken. De les is conditioneel zwaar. De trainers zorgen er ook bij deze lessen voor dat je net even verder gaat dan je gedacht had te kunnen. En is het wel gezellig en leuk? Ja, zeker wel, maar wel serieus met de sport bezig zijn!

Roland van der Vaart - projectmanager ruimtelijke ontwikkeling

Resultaat na 8 weken: gewicht -2kg | Schouders +2,5 | Taille -3 cm | navel -2 cm | heupen -4,5 cm

Sinds 2016 sport ik al bij WLC Trainingen. Nu werd ik geattendeerd door Willem op de Fit Challenge die in april van start zou gaan. En heel eerlijk; ik dacht direct dat dat niets voor mij zou zijn.

Ik heb geen gewichtsproblemen en ben redelijk fit en sterk door de trainingen die ik al bij WLC volgde. Toch heb ik besloten me wél aan te melden, en het maar gewoon een keer te proberen.

De Fit Challenge duurt 8 weken en dat leek mij een periode die haalbaar was. Zeker omdat dit toevallig ook een drukke periode qua werkzaamheden had, maar ondanks een volle agenda was het wel goed te combineren.

Na een aantal dagen had ik mijn draai met het sporten en het voedingsschema gevonden. Nog niet perfect, maar door de 2-wekelijkse check-in en de mogelijkheid om vragen te stellen hierover tijdens het sporten, was ik redelijk snel op dreef. Er is gedurende de gehele periode goede begeleiding door Marjolein en Willem, waardoor je blijft volhouden. Uiteraard was het best pittig soms, dagen die je wat minder makkelijk je voedingsschema kunt naleven bijvoorbeeld. Maar door een positieve mindset en de goede resultaten bij de 2-wekelijkse controle, bleef ik toch doorzetten. En ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Daarnaast ben ik veel meer bewust geworden van mijn voedingspatronen. Waar ik altijd dacht gezond te eten, bleek dat ik bijvoorbeeld veel te weinig at. Het is dan ook een heel leerzame periode geweest. Door gedurende deze 8 weken bewust met voeding bezig te zijn, is ‘anders eten’ ook meer een onderdeel van mijn levensstijl geworden. Zelfs nu, een paar weken na de Fit Challenge houd ik mij nog altijd aan de richtlijnen die mij voorgeschreven waren. En, omdat het vooral ook leuk moet blijven, heb ik nog altijd mijn ‘guilty pleasures’. Alleen kan ik deze nu beter compenseren zodat de effecten minder zichtbaar zijn.

Lisanne Hage - Efficiency Trainer & Organizer

Billen: -6 cm, navel: -6 cm & taille -4 cm.

Ik heb met de Fit challenge zomer editie 2018 mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt! De small groep trainingen en het tellen van macro’s, hebben ervoor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder in mijn bikini loop. Ik had nooit verwacht dat ik meer moest eten om dit doel te bereiken. Uiteindelijk eet ik nu meer, maar anders. De juiste hoeveelheid in de juiste verhoudingen van vetten, eiwitten en koolhydraten per maaltijd, hebben tot een mooi resultaat geleid. Daarnaast hebben de krachttrainingen me veel nieuwe inzichten in oefeningen gegeven. Ik heb zoveel geleerd, dit neem ik voor altijd mee.

In het challenge pakket, zat ook 1x per week Essentrics. Ik ben helemaal fan geworden. Sinds ik deze les in mijn routine heb, heb ik geen last meer van stijve spieren of blessures. Ik kijk echt uit naar deze les. En voor wie denkt dat dit suf gedoe is, doe dan maar eens mee!!! Je werkt je keihard in het zweet, en kunt zelfs spierpijn hebben achteraf. Ik vind het heerlijk om actief lengte te creëren in je spieren, hier word je ook nog eens leniger van. Het is een geweldige aanvulling naast krachttraining om de kans op blessures te verminderen.

Ik kan het iedereen aanraden om een keer mee te doen met de fit challenge. Niet alleen omdat je er beter uit gaat zien, maar ook omdat je zoveel leert over voeding en trainen. Als je al bezig bent met trainen en let op je voeding, geeft de challenge je echt een verdieping. Marjolein en Willem begeleiden hier uitstekend in, en geven allerlei nieuwe inzichten.

Ik ben ontzettend blij met de resultaten, en met alles wat ik heb geleerd in de 8 weken. Bedankt Marjolein en Willem, ik wil dit vast houden en doorzetten. Bedankt voor het zetje in deze richting.

Sophie Schut - Designer

Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie

Ik heb jullie aanmoedigingen, adviezen en lieve woorden als super ervaren. Heel inspirerend! Zonder jullie hulp had ik het een stuk zwaarder gehad. Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie. Ik voel mij zelfs zo prettig bij jullie dat ik progressie foto's naar jullie stuur. Jullie zijn toppers!!

Linda Bongaarts - Docent Nederlands bij Daaf Gelukschool

Het was voor mij de eerste kennismaking met krachttraining en die is zeer positief verlopen.

Ik vond de Fit Challenge erg leuk. Het was voor mij de eerste kennismaking met krachttraining en die is zeer positief verlopen. Het was tijdens de trainingen best afzien echter de resultaten waren er dan ook naar. Het heeft mijn pijn in mijn rug verholpen, ik wordt nu in het weekend 's ochtends wakker omdat ik uitgeslapen ben en niet omdat ik pijn in mijn rug heb. Daarnaast heb ik een nieuwe kijk op voeding gekregen die we in het gezin met succes hebben toegepast. Daarom is het voor ons nu een standaard geworden die we voorlopig nog blijven volhouden. Als je vragen had kon je die makkelijk via mail of app stellen en na de check-in waren ze een extra motivatie om vooral zo door te gaan.

Tessa van Saane - Marketing & Sales bij Van der Wilt Gerbera's

Ik vind het lekker om met gewichten bezig te zijn en te zien dat ik steeds sterker word.

Het resultaat: Veel verloren cm's en extra kilo's is een ware kers op de taart. (Die ik dus 8 weken niet gegeten heb). Je wordt enorm gemotiveerd en ondersteunt tijdens de trainingen niet alleen door Willem en Marjolein, maar ook doordat je met anderen tegelijk traint. Willem en Marjolein zijn goed bereikbaar via de mail en app. De oefeningen voor de mindset in de Fb groep werken en hierbij kun je steeds verder komen in de trainingen.

Kim van der Poel - Verpleegkundige AMC

Het begint met de eerste stap

Dit is misschien wel de beste stap die je ooit gaat nemen! 

Veel gestelde vragen:

Ik kan niet bij de kick off aanwezig zijn, kan ik dan wel meedoen?

Hoe laat is de startbijeenkomst en slot?

​Wat wordt er besproken tijdens de kick off?


​Als ik een keer niet kan komen trainen, hoe gaat dat dan met de credits?

Wanneer ik met het Back in Shape programma meedoe, wat gebeurt er dan met mijn huidige abonnement bij jullie?

Kan ik tijdens het "back in shape" programma mijn huidige abonnement er naast houden?

​Ik kan wegens omstandigheden toch niet deelnemen. Hoe meld ik mij af en wat gebeurt er met mijn betaling?

Copyright 2018 door WLC Trainingen. Privacy Policy.