5 Redenen waarom jij (back) in shape komt met ons Succesvolle 10 weken programma!

 • Je sluit je aan bij onze community van energieke, bruisende en beweeg-grage mensen uit de regio.
 • Je ontvangt voeding tips, gedragworkshops en hoe-moet-je-nu-eigenlijk-wél-trainen advies
 • Plezier staat voorop. Geen saaie of doorsnee workouts! Geen eentonige diëten! Je gaat ervan houden hoe wij dingen aanpakken.
 • Je krijgt een berg aan support, zowel van ons als van de mede challengers. Door de kleine groep is er veel aandacht en ruimte voor ondersteuning. 
 • Een scherp geprijsd 10 weken programma dat, wanneer je alles geeft, je leven kan veranderen
profile-pic
Lisanne Hage Efficiency Trainer & Organizer

Resultaat na 8 weken: gewicht -2kg | Schouders +2,5 | Taille -3 cm | navel -2 cm | heupen -4,5 cm

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had. Daarnaast ben ik veel meer bewust geworden van mijn voedingspatronen. Waar ik altijd dacht gezond te eten, bleek dat ik bijvoorbeeld veel te weinig at. Het is dan ook een heel leerzame periode geweest.

profile-pic
Tessa van Saane Marketing & Sales bij Van der Wilt Gerbera's

Het was voor mij de eerste kennismaking met krachttraining en die is zeer positief verlopen.

Ik vond de Fit Challenge erg leuk. Het heeft mijn pijn in mijn rug verholpen, ik wordt nu in het weekend 's ochtends wakker omdat ik uitgeslapen ben en niet omdat ik pijn in mijn rug heb. Daarnaast heb ik een nieuwe kijk op voeding gekregen die we in het gezin met succes hebben toegepast.

profile-pic
Linda Bongaarts Docent Nederlands bij Daaf Gelukschool

Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie

Ik heb jullie aanmoedigingen, adviezen en lieve woorden als super ervaren. Heel inspirerend! Zonder jullie hulp had ik het een stuk zwaarder gehad. Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie. Ik voel mij zelfs zo prettig bij jullie dat ik progressie foto's naar jullie stuur. Jullie zijn toppers!!

profile-pic
Sophie Schut Designer

Billen: -6 cm, navel: -6 cm & taille -4 cm.

Ik kan het iedereen aanraden om een keer mee te doen met de fit challenge. Niet alleen omdat je er beter uit gaat zien, maar ook omdat je zoveel leert over voeding en trainen. Als je al bezig bent met trainen en let op je voeding, geeft de challenge je echt een verdieping. Marjolein en Willem begeleiden hier uitstekend in, en geven allerlei nieuwe inzichten.

(Back) in shape Programma
- in 10 weken het roer om! -

€ 97,00

/ per maand (3x)

 • check
  10 weken programma
 • Start - en eindbijeenkomst 
 • Deelname aan workshops en verschillende opdrachten
 • check
  Support en ondersteuning via ons portaal (PRO lidmaatschap) en besloten Facebook groep
 • Persoonlijk voedingsschema
 • 2 x per week deelname groepsles naar keuze

Begin 6 april met het transformeren van je levensstijl in 60 minuten per dag!

Aarzel niet! word lid van onze community en verander je lijfstijl voor eens en altijd!

Copyright 2018 door WLC Trainingen. Privacy Policy.